Leverans: Pris och Tid

Beroende på de beställda produkternas mängd och vikt, den valda betalningsmetoden och dina egna preferenser kan du välja en av fraktmetoderna.

Den snabbaste och säkraste:
Kurirföretag: Leveranserna görs av professionella kurirföretag, Dachser Intelligent Logistics och General Logistics Systems (GLS). Att välja en kurir innebär bekvämlighet och en garanti för att din beställning levereras i tid och till ett överkomligt pris. Du får också en länk till en sida på din e-postadress där du kontinuerligt kan kontrollera var din försändelse befinner sig.

Observera att leveransfordonen inte har tekniska hjälpmedel som liftar eller kranar som standard. Lossningen av försändelsen är inte en del av kärnan i utförandet enligt transportavtalet och beställaren är ansvarig för lossningen av varorna vid leverans.

Försändelsekostnader
Typ och pris för leveransen anges i tabellen nedan.

Leveransmetod

Förskottsbetalning

Leveranstid

GLS 2,5 kg till 120 kg

53,73 till 1 289,63 kronor (Nettopris)

8 Arbetsdagar

Dachser 30 kg till 5 T

868,59 till 18 967,70 kronor (Nettopris)

8 Arbetsdagar

FTL (Hela lastbilslast) till 24 T

10 746,91 kronor (Nettopris)

8 Arbetsdagar

 

Leveranstid:
Leveranstiden är 8 arbetsdagar efter betalningsbekräftelse. Omedelbart efter din beställning får du en orderbekräftelse via e-post. Vi håller dig informerad om hur behandlingen fortskrider via statusändring. När betalningen har bekräftats ändras statusen till "Behandlas". Den totala tiden förklaras ovan:

Datum för mottagande av paketet = datum för förberedelse för avsändning + leveranstid.

Leveransdatumet beror på tillgången på produkterna och den valda betalningsmetoden. Betalningar som görs med banköverföring tar längst tid att skicka, eftersom vi väntar på att betalningen ska krediteras innan vi skickar den. Övriga betalningsmetoder skickas omedelbart.

Tillgänglighet av produkterna:
Vi försöker alltid att hålla våra lager höga. Alla produkter finns tillgängliga i stora mängder. Men om en produkt av någon anledning inte finns i lager kommer vi att informera dig via e-post.

Om du beställer mer än en produkt kommer leveranstiden för hela beställningen att anpassas till den produkt som har den längsta leveranstiden.

upp
×

VAT ID not verified in VIES!

Butiken är i visningsläge
Se den fullständiga versionen av webbplatsen
Sklep internetowy Shoper.pl